Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Sunnuntaijutut

Työkiireestä johtuen (ja lauantaisin tehdyistä ylitöistä) olen yrittänyt tehdä sunnuntaista viikkoni ns. tyytyväisyyspäivän. Eli teen vain asioita mitkä tekevät minut tyytyväisiksi ja koitan tällä boostata itseni uuteen viikkoon.

Aloitan tietysti nukkumalla mahdollisimman pitkään, raudanpuutteesta johtunut väsymys ja iltapäivänokoset ovat jääneet vihdoin pois mutta haluan silti antaa kropalleni tarpeeksi lepoa viikonloppuisin. Haaveilen myös uudesta sängystä koska pyrkimykseni on luoda pedistäni täydellinen unipaikka. Esim Stockmannin perkaalipuuvillaiset lakanat ovat olleet mukavat ja viileät kesäisin. Luulen tosin että tarvitsen myös silitysvälineet jotta liinavaatteista saisi pesun jälkeen semmoiset ”huolitellut” kuten hotelleissa.

Aamupäivällä, aamupalan jälkeen koitan lukea jotain kiintoisia, yleensä bisneselämään liittyviä artikkeleita. Kerään ne talteen viikon aikana jotta minulla olisi mielenkiintoista luettavaa sunnuntaiksi. Olen viimeaikoina myös katsellut Financial Timesin ja Forbesin videoita youtubesta. Ihan vain ”sivistääkseni” itseäni. Muodista kiinnostuneena Kanye Westin viimeaikaiset toilailut ja bisneskumppaneiden vetäytyminen on ollut mielenkiintoista vaikkakin harmittavaa luettavaa. Vaikeuksista huolimatta Ye on aikansa suuria nimiä niin musiikillisesti kuin muotimaailmassa.

Iltapäivällä koitan säästä riippuen lähteä kävelylle. Kutsuisin sitä lenkiksi mutta viimeaikoina olen lähinnä reippaillut julkisilla Lauttasaareen jonka jälkeen kuljen rantaviivaa seuraillen ja podcasteja kuunnellen. Eräänä ruskaisena viikonloppuna kävin Vantaalla nauttimassa hämeenkylän kauniista maisemista. Tuolla kävellessä unohtaa olevansa pääkaupunkiseudulla!

Viime sunnuntaina ylitin itseni ja mereltä uhkuvan kylmyyden vuoksi jopa hölkkäsin lenkin lopussa muutaman pyräyksen. Kerrankin hölköttely ei sattunut sääriin joten seuraavaa juoksukertaa saa taas odottaa muutaman viikon. Vimmastuttava vaiva nämä ikuiset penikat/lihasaitio-oireyhtymä/mikälie mikä sääriäni vuodesta toiseen vaivaa. Juoksisin paljon useammin mikäli sääreni eivät olisi aina aivan tukossa.

Iltaisin sytytän kynttilöitä, juon liian monta kuppia teetä ja koitan olla scrollaamatta tiktokkia. Se on kivaa ja aivojaturruttavaa hupia, mutta sen pariin jumittuu aina liian pitkäksi aikaa kun sisältö ei koskaan lopu.

Loppuillasta linnoittaudun sohvalle katsomaan youtubea tai sarjoja. Kenties saan jonain viikonloppuna viimein katsottua Downton Abbeyn loppuun. Pitääkin myös muistaa ottaa Netflix taas takaisin, sinne on kertynyt aivan liikaa katsottavaa. The Crownin uusi kausi tulee varmasti olemaan huikea!

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close