Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Kiireinen kuukausi.

Olen hieman näännyksissä, työtaakka on viimeisen kuukauden ollut suorastaan läkähdyttävä, ja loppua ei näy. Mutta onneksi tänä viikonloppuna oli pitkästä aikaa muutama mukava tapahtuma jotka katkaisivat ylitöiden ja työstressin kiireen ja olen jatkanut sitä myös tänään lenkin, podcastien, teen ja kynttilöiden kera hyggeillen.

Kävimme perjantai-iltana työporukan kanssa katsomassa Helsingin kaupunginteatterissa syksyn puhutuimman musikaalin ”Priscilla, aavikon kuningatar”. Priscillan on ohjannut ”Kinky Boots” musikaalin ohjaaja Samuel harjanne joten luotto huikeaan showhun oli korkea. Ja huikea ilta olikin!

Jos haluaa pimeään syysiltaansa roiman annoksen överiä kimallusta, kasarimusaa ja komiikkaa, ei tätä showta kannata jättää välistä. Itselläni oli hymy huulilla koko shown ajan ja keinuin penkissäni kasarihittien tahtiin niin että vieruskavereita hirvitti!

Lauantaiksi olin ostanut liput I Love Me messuille. Olen käynyt näillä messuilla jo yläaste-ikäisestä asti, ja pandemian aiheuttaman tauon jälkeen messuille oli entistäkin ihanampi päästä!

Kävimme alkuun kuuntelemassa #Huippunaiset – ”Edustavuus ja muoti on osa henkilöbrändiäsi” keskustelun, jonka jälkeen perehdyin erityisesti messujen muotiosastoon. Second hand muoti oli upeasti tuotu esille, tuota osastoa voisi mielestäni tulevaisuudessa kasvattaa jopa suuremmaksi ja jättää Vilan sekä Vero modan kaltaiset merkit pois messuilta. Toivottavasti myös muotinäytökset palaavat tulevaisuudessa messujen ohjelmistoon. Mieleeni on jäänyt 2016 vuoden Teri Niitin stailaama näytös josta pidin kovasti.

Messuilla oli odotetusti todella paljon ihmisiä, ja joillain osastoilla tungos oli melkoinen. Olin onneksi muistanut kirjata itselleni muutamia ”must do” juttuja jotka pyörähdin vielä ennen lähtöäni. Esim. tänä syksynä ilmenneen alhaisen ferritiinin johdosta kävin hyvän keskustelun aiheesta raudanpuutteen pisteellä. En ostanut messuilta mitään, ja keräsin ilmaisnäytteitäkin varsin maltillisesti.

Messuilla vierähti noin neljä tuntia, ja jos vertaan habitareen missä voimani loppuivat jo alle tunnin jälkeen, on jo parin kuukauden rautakuurini auttanut jaksamistani huimasti.

Nyt alan tutkimaan työilmoituksia, toivon että saan motivoitua itseni kirjoittamaan muutaman hakemuksen jotta työnhakuni edistyisi edes hieman.

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close