Plusmiinusnolla

Tuntuu että just tällä hetkellä raha-asiat menevät melkoista vuoristorataa. Tiistaina aamupäivällä sain verotiedot JA ekat mätkyni ikinä.. IIK! Onneksi vain 350e mutta kyllä se silti kirpaisee. Aionkin nostaa veroprosenttiani hieman tässä lähipäivinä etten joudu maksamaan tulevina vuosina. Jos kenelläkään on ehdotuksia mitä voisi vähentää, vinkkejä saa laittaa!

Iltapäivällä puolestaan sain tietää että tulospalkkio maksetaan kuun lopussa, jännittävää. Varsinkin kun minulla tulee tuossa talossa juuri näinä päivinä vuosi täyteen. Saankohan mä sitä vai en ja tuleeko se täysimääräisenä.

Ja samalla tässä mietiskelen tammikuisen Lasikleikkaukseni ikävämpää puolta eli tuota laskua. En ole koskaan aikaisemmin maksanut mitään ns. luotolla ja sokeasti ”luotin” että jos maksan vuoden sisään laskun pois niin on nollakorko. No eihän siihen nollakorkoon pääse sillä minimilyhennyksellä käsiksi. Joten äimistykseni oli melkoinen kun sain seuraavan laskun missä lyhennyksestä huolimatta velkasumma olikin kasvanut. koska 2x 5€ käsittelykulut sekä 2×50€ luokka olevat korot. Luottofirman mies selitti asianlaidan minulle ja taivuin sitten siihen että makselen tuon summan pikavauhtia pois.

Mietin jopa katkaisisinko kuntosalijäsenyyden säästääkseni hieman. HSL korttiakaan tuskin huhtikuusta eteenpäin kovasti tarvitsen koska rupean pyöräilemään töihin. Silkkaa säästöä ja kunto kasvaa!

Ja koska minua nuo luottooni kuuluvat 5e kuukausittaiset käsittelymaksut sapettavat niin tutkin jopa tuota monien mainostamaa Anyfin palvelua ja laitoin sinne hakemuksen, jään odottamaan mitä sieltä tulee takaisin. Tämä ei siis ole mikään affiliatejuttu. Haluan vain maksaa silmäoperaationi nopeasti pois ja mielellään edes vähän pienemmillä kuluilla. Tässä taloustilanteessa ei tiedä mihin korkeuksiin nuo korot seuraavaksi suuntaavat.

Tulospalkkio tulee ja verot ja laskut vievät sen (ja lomahaaveet)mennessään.

Advertisement