Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Sunnuntaijutut

Olin loppuviikosta ilkeässä Migreenissä joka vei mehut totaalisesti ja suunnittelemani liikunta jäi väliin.

Mutta sunnuntaina päätin reippailla ja suuntasin suosikki sunnuntaijuttuni pariin eli kirpparikävelylle.

Koska en kokenut olevani varsinaisella lenkillä, päätin tehdä kylmässä viimassa tallustamisesta mieluisampaa poikkeamalla Levainissa ja koska terveellinen tammikuuni oli vedetty kunniakkaasti loppuun, ostin Pain au Chocolatin kaakaon kaveriksi. Todelliset sokeriöverit siis.

En ole hetkeen käynyt kirpparikierroksella ja kolusinkin kaikki suosikkini eli Punavuoren Patinan, Reloven, Fidan sekä Flean läpi. Mukaan ei tälläkertaa tarttunut mitään mutta muutamia huomioita tein.

Kuka muistaa viime kesän kuumimman kenkätrendin? Topatut sandaalit? Tuumin viime kesänä että ne tulevat olemaan todennäköisesti tasan yhden kesän trendi. Koska itse en ostaisi mitään mikä olisi ”muodissa” vain yhden kauden, olen miettinyt milloin näitä viime kesän kummallisuuksia alkaa tulemaan vastaan kirppareilla.

Googlettelin tätä trendiä ja hämmästyin kun näin että se olisi ollut trendi jo edellisinä kesinä. En tosin muista nähneeni moisia HM ja muiden pikamuotiketjujen hyllyillä. Ehkä olin vain sulkenut silmäni tuolta.

Mukavaksi kutsutut sandaalit aiheuttavat itselläni vain ajatuksen hiostavasta keinonahasta.

Kenties pörröiset toppasandaalit eivät hiosta?

Yksi ilmeisesti keväällä takaisin tuleva trendi ovat ”jätä jämät” takki. Eli farkkutakki jossa on karvareunukset. Ja tämmöisen bongasin erään kirpparin rekiltä. Kyseinen trendi naurattaa itseäni kovasti, sillä olin muistaakseni yläasteella sen huippuaikoina. En itse omistanut kyseistä takkia, mutta löysin yhden joskus tukholmalaiselta kirpputorilta, ja taisin käyttää sitä sen pari kertaa.

Olikos se niin että ne koulun ”röökimimmit” käytti näitä, josta juontuu ”jätä jämät” nimike?

Taidan jättää tämänkin palaavan trendin sikseen.

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close