Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Tammikuu

Vuosi 2023 on potkaistu käyntiin. Terveelliset elämäntavat ovat pysyneet ainakin ruokailun suhteen. Liikuntaa en ole vielä onnistunut ujuttamaan arkeeni, syytän säätä. Tuntuu että koko ajan sataa joko lunta tai vettä, tuulee liikaa, on liian väsynyt.. tekosyiden listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Mutta ei, otan elixian jäsenyyteni pian käyttöön, käyn salilla ja olen kenties semikunnossa 2023? Aion myös käydä kehonkoostumusmittauksessa (kauhistus) jonka uskon olevan minulle niin karmea shokki että elän sen jälkeen vain salaatinlehdillä ja vedellä!

Yritin vuoden lopussa muokata blogini ulkoasua, siinä suuremmin onnistumatta. Tarkoitukseni on ottaa lisää kuvia, koska pidän valokuvaamisesta. Mutta vaikka joskus olisi hauska ottaa asukuva (miettikää blogeja joskus armon vuonna 2010) joudun kaiketi hommaamaan kameralleni jonkunsortin telineen. Ei sillä että asuissani olisi mitään kovin ihmeellistä esiteltävää.

Nautin muodista ja tyylistä, mutta en pidä siitä että joka sesongille on aina joku tietty uusi juttu (viime kesän topatut kengät) joita ei sitten voi käyttää seuraavana kesänä koska ne ovat niin passé.

Kenties kirjoitan ”fitness elämäntyylistäni” (käytän termiä siis sarkastisesti) lisää myöhemmin. Myös työnhaku on tarkoitus aloittaa jotta joskus etenisin urallani.

Toivoin tälle viikonlopulle keliä jossa voisin mennä kevyelle lenkille. Kaipaan lauttasaaren rantareittejä! Ja olisi ihana vetää jalkaan Asicsin juoksulenkkarit raskaiden talvikenkien sijaan. Mutta eipä tuo loputon tihkusade kauheasti houkuttele lähtemään ulos.

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close