Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Uusi vuosi 2023

Vuodenvaihde tuo lähes kaikille aina sen tutun ”uusi vuosi, uusi minä” ajatusmaailman. Uusi alku kuulostaa aina yhtä hyvältä, varsinkin jos takani on ajanjakso josta et ole erityisemmin nauttinut.

Minulle vuosi 2022 ei ollut mieleinen. Koen että en ottanut ainuttakaan askelta etenpäin elämässäni. En koe että olisin erityisemmin onnistunut saavuttamaan tavoitteita, tai oppinut jotain mullistavaa. Ja olen ihmisenä ”päämääräorientoitunut” Tarvitsen aina jonkun asian mitä kohti suunnata.

Siksi vuonna 2023 haluan edetä. Ja se alkaa sillä että tämä blogi, jota olen kirjoitellut ns. ”piilossa” omaksi ilokseni ja luovuuden puuskissa, tulee enemmän esille. Vaikka olen ulospäinsuuntautunut, riivaa minuakin suomalaisille usein valitettavan tuttu itsensä väheksymisen riippakivi. Tämä ”huijarisyndrooma” on varmasti usealle tuttu. Sitä ajattelee että ”miksi tekisin kun ei se kuitenkaan ole yhtä hyvä kuin jonkun muun” ”ei sitä kukaan lue” ”ei ketään kiinnosta”.

Kaikki nuo asiat mielessäni tätäkin tekstiä tässä sohvalla naputtelen. Mutta nyt aion sysätä ne ajatukset pois, minähän kirjoitan omaksi ilokseni. Ja siksi että voisin numeropainoitteisen työni vastapainoksi tehä jotain luovempaa. Markkinoinnin töihin minä haluaisin, ja markkinoinnissa tekstin luominen on tärkeä taito ja sitä on harjoiteltava.

Aloitan aina uuden vuoden siivoamalla sähköpostini, puhelimeni valokuvat, vanhat ”to do” listat. Ja koitan saada itselleni mukavan terveysrutiinin heti vuoden alusta. Esim tällä hetkellä kroppani suorastaan kiljuu suklaata, koska olen syönyt sitä joulusta lähtien päivittäin. Vähäsokerisempi tammikuu anyone?

I don’t know where I’m going from here, but I promise it won’t be boring.

Tälle vuodelle olen asettanut tavoitteikseni

Uuden työpaikan hankkimisen. On aika ottaa askel eteenpäin työelämässä.

Ilmoittaudun avoimen AMKn kursseille kartoittaakseni fiiliksiäni YAMK tutkinnon suorittamiseen.

Hankin ajokortin että voin tehdä reissuillani myös roadtrippejä enkä olla aina julkisen liikenteen armoilla.

Ostan keittiön pöytään sopivat tuolit sekä olohuoneeseen pöydän. Olen asunut tässä jo yli vuoden.

Avata ASP tilin. Kyllä minulta sen verran hiluja löytyy että saan 3kk välein sinne laitettua 150e

Mitä sinä olet asettanut tavoitteeksi uudelle vuodelle?

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close