Puoli vuotta uusin silmin

Tänään hätkähdin kun töiden parissa tajusin että nyt on jo lähes kesäkuun puoliväli, ja lasik leikkauksestani on puoli vuotta aikaa!

Aika on mennyt nopeasti enkä itse enää suurimmaksi osaksi edes asiaa ajattele, muistan sen vasta kun näen henkilön ketä en ole nähnyt ”hetkeen” (lue: viime vuonna) ja he saattavat tuumia että olen jotenkin erinäköinen.

Omasta NÄKÖkulmastani, koen että leikkaus oli varsin hyödyllinen ja kevään aikana tuli huomattua muutamia tilanteita mitä en ennen leikkausta ollut edes ajatellut silmälasien käytön kannalta. Esim uimahallissa käyminen, varsinkin jos mukana oli kaveri, muutaman kerran olen kaverini uimahallissa hukannut vaikkei näköni edes ollut huonoimmasta päästä.

Meikkaamista ja sen iloja olin jo etukäteen ajatellut ja se onkin ollut hauskaa, jos vain jaksaisin meikata hieman useammin. On ollut ihana meikata ilman että tarvitsee olla nenä kiinni peilissä, ja se että vaivalla suditut taideteokset eivät katoa pokien ja linssien taakse. Miinuspuolena kenties että nyt tummat silmänaluset suorastaan helottavat. Toivon että työtilanteeni tasoittuisi ja kesän kaino toive onkin löytää syksyksi uusi työpaikka, kaipaan uusia haasteita, ja vaaleampia silmänalusia!

Itsetuntoni on kenties kohonnut rahtusen leikkauksen jäljiltä, vaikka nykyään silmälasit ovat arkipäivää, koin silti etten kenties ollut yhtä viehättävä jos mietitään esim ulkona käymistä ja rillit vs piilarit. Muistelen että rillit päässä sain harvemmin huomiota miehiltä ja ajatuksena se on todella erikoinen, olemmeko me vielä 2020 luvulla siinä uskossa että silmälasipäinen ihminen on jollain tavalla nörtimpi kuin ilman silmälaseja. Ja miten tämä näkyy miesten ja naisten vertailussa. Ovatko miehet baarissa kiinnostuneempia minusta ilman silmälaseja?

En ole tämän vuoden puolella kovin montaa kertaa ulkona käynyt joten nähtäväksi jää tuleeko tästä kesästä rillitön ”hot girl summer”

Nyt alan silmäilemään lentoja eurooppaan, loma olisi tarkoitus pitää heinäkuun puolenvälin paikkeilla ja eurooppa kutsuu!

Advertisement